Βιογραφικό

O Γιώργος Πουλάκης γεννήθηκε στα Σπάτα, αποφοίτησε από την Πρότυπο Σχολή Αναβρύτων και είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της ειδικότητας στην Οφθαλμολογία το ολοκλήρωσε στην Αγγλία (Λονδίνο-Κent) με εξειδίκευση στο πρόσθιο ημιμόριο (καταρράκτης, γλαύκωμα, Laser μυωπίας, αστιγματισμού κτλ.) και το υπόλοιπο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Β’ Οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν με διευθυντή τον καθηγητή Οφθαλμολογίας κον Γεώργιο Θεοδοσιάδη.

Συμμετέχει ως Μέτοχος και ως Επιστημονικός συνεργάτης στο Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο ΟΜΜΑ, ένα σύγχρονο πλήρες οφθαλμολογικό ινστιτούτο, που καλύπτει όλες τις διαγνωστικές θεραπευτικές και χειρουργικές ανάγκες του ασθενούς. Συνεργάζεται με το Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών –Eye Laser Center όπου χειρουργεί τους ασθενείς του με διαθλαστικά προβλήματα μυωπία, αστιγματισμό κτλ 
Επίσης συνεργάζεται και χειρουργεί στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, στο Μαρούσι, την Κλινική ΥΠΑΠΑΝΤΗ καθώς και με την Οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".Είναι χειρουργός Καταρράκτη, Γλαυκώματος και ειδικεύεται σε Laser διαθλαστικής χειρουργικής για μυωπία, αστιγματισμό, υπερμετρωπία κτλ, καθώς και σε παθήσεις αμφιβληστροειδούς όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, η γεροντική εκφύλιση της ωχράς κτλ

Επίσης είναι:


  • Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS)

  • Μέλος της Αμερικάνικης Ακαδημίας της Οφθαλμολογίας (ΑΑΟ)

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΑΤΡΕΙΟ:
Διεύθ.: Βασιλέως Γεωργίου
Β Νο 30, Παιανία

Τηλ.: 210 6640242

ΟΜΜΑ:
Διεύθ.: Κατεχάκη 74
Τηλ: 210-6755850

ΝΟΣ.: Ερρίκος Ντυνάν
Διέυθ.: Λεωφόρος
Μεσογείων Νο 107

Τηλ.:210 6972000
Κινητό Τηλέφωνο:
6932669944
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
info@poulakisgiorgos.gr

ΜΕΤΟΧΟΣ / ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΜΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Β'
ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
ΥΠΑΠΑΝΤΗ